One Shoe (part of iO)

One Shoe partner van eHealth Convention 2016

Bureau One Shoe is dit jaar partner van eHealth Convention. eHealth Convention is hét evenement van het jaar op eHealth gebied.

One Shoe | 25 aug 2016

De dag staat is het teken van nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie. De  interactieve congresdag heeft een programma met zo’n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties. 

Michel van Velde, oprichter van One Shoe, geeft om 15.15 uur een presentatie in de Grote Zaal: 

7 Succesfactoren van de ontwikkeling van Thuisarts.nl en ThuisMeten applicatie

Wat zijn de succesfactoren van de twee bekendste e-Health projecten van Nederland? ThuisMeten en Thuisarts zijn beiden ontwikkeld door bureau One Shoe, in opdracht van respectievelijk FocusCura en LHV/NHG. In deze presentatie vertelt One Shoe alles wat je moet weten over het proces om tot een succesvolle e-Health oplossing te komen, van initieel idee tot volledig geïmplementeerde oplossing. We spreken o.a. over de Patient Journey, Agile werken, technologische keuzes en privacy.

Over One Shoe

One Shoe is hét reclame- en internetbureau uit Utrecht met specialisten in huis op het gebied van strategie, creatie, reclame en UX, web- en mobile development. We realiseren high-end projecten voor opdrachtgevers als FocusCura, Meda Pharma, ZorgInnovatie, Genzyme, Sanofi en vele anderen. Van complexe webplatformen en e-health applicaties tot en met geïntegreerde on- en offline marketingcampagnes. Alle disciplines onder één dak: dat is 
de kracht van One Shoe.