One Shoe (part of iO)

One Shoe samen met Acquia op Dmexco

Dmexco is hét toonaangevende internationale event voor de digitale media en marketing industrie.

One Shoe | 01 sep 2016

Reclame- en internetbureau One Shoe staat samen met partner Acquia op Dmexco, hét toonaangevende internationale event voor de digitale media en marketing industrie. Dmexco vindt plaats op woensdag 14 en donderdag 15 september 2016 in Cologne, Duitsland.

Dmexco is met ruim 60.000 m2 beursvloer, 800 standhouders en 32.000 bezoekers het grootste event op het gebied van digitale marketing en media in Europa. Alle wereldspelers zijn aanwezig en op het programma staan namen als AOL, RTL Group, BMW, Google en vele anderen.

One Shoe samen met Acquia op Dmexco

One Shoe werkt nauw samen met Acquia en staat daarom samen op Dmexco. Michel van Velde (founder of One Shoe) and Nicole Diphoorn (International Business Developer) verwelkomen je graag op de stand. Het is ook mogelijk om een afspraak met hen te maken tijdens één van beide Dmexco dagen.

Bezoek ons:

14 & 15 september 2016
Hall 8 - Standnummer 048
Messeplatz 1
50679 Cologne I Germany

Over reclame- en internetbureau One Shoe

One Shoe is hét reclame- en internetbureau uit Utrecht met zowel traditioneel en digitaal DNA. Met 40 bevlogen specialisten realiseren we dagelijks high-end projecten voor opdrachtgevers als DHL, Universiteit Utrecht, Liberation Route Europe en Kieskeurig.nl. Bij One Shoe combineren we strategie, creatie en reclame met UX, website en mobile development.