One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe sluit zich aan bij Burda Thunder Coalitie

One Shoe is toegetreden tot de Thunder Coalitie, een wereldwijde coalitie van partners van internationaal mediagroep Hubert Burda. Thunder is een Open Source CMS Distributie op basis van Drupal 8 en is speciaal ontworpen voor uitgeverijen

One Shoe | 03 feb 2017

De Thunder distributie biedt een volledig pakket van CMS functionaliteiten die gebruikt kunnen worden door uitgeverijen.

Door gebruik te maken van de Thunder distributie kunnen uitgeverijen en vrijwel ieder ander bedrijf dat content publiceert tot wel 70% op kosten besparen voor de implementatie van een website. Dit doordat diverse publishing-functionaliteiten nu open source beschikbaar zijn.

Lancering Thunder Distributie

De internationale media groep Hubert Burda lanceerde negen maanden geleden het Thunder CMS, gebaseerd op Drupal 8. Inmiddels maken acht Burda-merken gebruik van het content management systeem dat nu in totaal meer dan 65 miljoen bezoeken per maand heeft. Een toegewijd team van Burda is non-stop bezig om verbeteringen door te voeren in de distributie. Het team is in gesprek met meer dan 200 potentiële klanten, integrators en partners in de publishing-sector die gebruik kunnen gaan maken van de distributie.

Krachten bundelen!

Hubert Burda en bureau One Shoe, met een nieuw kantoor in München dicht bij het hoofdkantoor van de uitgever, hebben besloten hun krachten te bundelen om van de Thunder distributie een nog groter succes te maken. 

Logische vervolgstap in de samenwerking

Michel van Velde, CEO van One Shoe "We nemen sinds december 2016 deel aan de coalitie. Met onze uitgebreide kennis van Drupal en een kantoor in de buurt, was dat voor ons een logische vervolgstap. We hebben al samengewerkt in een code sprint bij de Burda HQ. We werken aan verschillende Drupal modules die worden gebruikt door de Thunder distributie. Tijdens de Thunder Partner dag in München hebben we besloten om de samenwerking te verbreden voor het bevorderen van Thunder in Duitsland en in Nederland.

Thunder Coalitie