One Shoe (part of iO)

One Shoe sponsort DrupalJam 2018

Als een van de grondleggers van de Drupal community in Nederland is One Shoe al sinds het begin bij DrupalJam betrokken.

One Shoe | 06 mrt 2018

One Shoe is ook in 2018 sponsor van het belangrijkste Nederlandse congres over Drupal: DrupalJam. Drupal is een populair content management framework waarmee wereldwijd miljoenen websites en applicaties worden ontwikkeld. Als een van de grondleggers van de Drupal community in Nederland is One Shoe al sinds het begin bij DrupalJam betrokken.

DrupalJam vindt plaats op 5 april in De Fabrique, Utrecht. Op die dag komen ruim 400 Drupal professionals uit Nederland en Vlaanderen samen om kennis, cases en code op het gebied van Drupal te delen. Het dagprogramma bestaat uit vier parallelle tracks over onder meer design, Drupal, technologie en online marketing. One Shoe zal hier tevens een presentatie verzorgen.

One Shoe actief betrokken bij de Drupal community

Bij One Shoe creëren we veelzijdige online toepassingen en daarbij maken we vaak gebruik van Drupal. Drupal heeft een open source karakter en wordt actief onderhouden door een wereldwijde community van ontwikkelaars. Samen waarborgen we de security, privacy, ontwikkeling en updates van Drupal. Het sponseren van DrupalJam is voor ons een van de manieren waarop we investeren in Drupal. Op deze manier stimuleren we samenwerking, kennis- en informatiedeling bij Drupal ontwikkelaars. Ook werd onlangs bekend dat oprichter en directeur van One Shoe Michel van Velde toetreedt tot de board van de wereldwijde Drupal Association. Op onze Drupal Give pagina lees je meer over onze bijdragen aan de Drupal community.

Tickets voor DrupalJam zijn hier verkrijgbaar maar wees er snel bij: het evenement is ieder jaar uitverkocht.