One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe sponsort Drupaljam:XL 2019

One Shoe is ook in 2019 goud sponsor van Drupaljam:XL, het belangrijkste Nederlandse congres over Drupal, met twee volle congresdagen nu nóg groter en uitgebreider dan vorige edities.

One Shoe | 18 jun 2019

Over Drupaljam:XL

Drupaljam:XL vindt plaats op 27 en 28 juni in De Fabrique, Utrecht. Het congres is dit jaar verdeeld over twee dagen: een Business Day en een Community Day. Op deze dagen komen ruim 400 Drupal professionals en (potentiële) afnemers uit Nederland en Vlaanderen samen om kennis, cases en code op het gebied van Drupal te delen. One Shoe zal tijdens Drupaljam:XL meerdere presentaties geven op het gebied van Drupal en marketing.

Sponsoren is investeren in de ontwikkeling van Drupal

Drupal is een populair content management framework waarmee wereldwijd miljoenen websites en applicaties worden ontwikkeld. Als een van de grondleggers van de Drupal community in Nederland is One Shoe al sinds het begin bij DrupalJam betrokken. Het Drupal CMS heeft een open source karakter en wordt actief onderhouden door een wereldwijde community van ontwikkelaars. Door het sponsoren van Drupaljam:XL dragen we bij aan de kennisontwikkeling binnen de community en de doorontwikkeling van het framework.

One Shoe spreekt over Drupal en UX

Op zowel de Business Day als de Community Day zal One Shoe verschillende talks geven. Op de Business Day zal er een BoF sessie zijn met als thema: Wat zijn de top 5-uitdagingen waar uw digitale/marketingteam vandaag voor staat en hoe kan Drupal dit helpen 'verzachten'? (Michel van Velde). Daarnaast zijn er op de Community Day sessies over The Dark Side of UX (Lex Laureijssen), Atomic Design (Dimiter Geelen) en The state of Drupal 9 (Eelke Blok).

Tickets voor Drupaljam:XL zijn hier verkrijgbaar maar wees er snel bij: het evenement is ieder jaar uitverkocht.