One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe spreekt over E-health en User Experience op Appril

Appril zet jaarlijks Nederlandse successen op het gebied van digitale toepassingen, mobile apps en webapplicaties in de spotlight. 

One Shoe | 29 mrt 2016

One Shoe'ers Johan Oosterbaan en Arnoud Blankenstein geven op Appril, het grootste mobile festival van Europa, een presentatie over het creëeren van naadloze user experiences in de zorg (e-health). Appril zet in samenwerking met de Jaarbeurs Nederlandse successen op het gebied van digitale toepassingen, mobile apps en webapplicaties in de spotlight. 

De technologische mogelijkheden die e-health biedt gaan voor grote veranderingen zorgen voor zowel zorgverleners als patiënten. Hoe creëer je een naadloze user experience voor de zorg, rekening houdend met privacy gevoelige informatie, bijzondere doelgroepen en strenge eisen rondom veiligheid? 

Aan de hand van een case uit de praktijk laten Johan Oosterbaan en Arnoud Blankenstein zien wat de bijzondere uitdagingen zijn bij het ontwerpen van een digitaal product in de zorg. Denk; iPads, slimme meters, prototyping, usability onderzoek, Apple conventies, accessibility. 

Dinsdag 12 april 13:30 - 14:15 / Locatie: Break Out 3 (Media Plaza)