One Shoe (part of iO)

One Shoe spreekt tijdens Drupal Jam over Drupal Commerce Webshops

Op Drupal Jam, hét jaarlijkse evenement over Drupal in de Benelux, geeft One Shoe in samenwerking met Commerce Guys een talk over het gebruik van Drupal Commerce bij het ontwikkelen van een webshop.

One Shoe | 20 apr 2015

Hoe zet je Drupal Commerce in om de all-ways connected consumer te bereiken?

De ’all-ways connected consumer’ is in principe 24/7 online: webshops staan dus voor de ultieme uitdaging om hun dienst en/of product aan te bieden nog voordat de klant er zelf om gevraagd heeft. Uitgebreide analytics en gedetailleerde customer journeys maken het mogelijk om steeds beter te anticiperen op de (latente) behoefte van de klant.

Drupal Commerce biedt een uitstekend pakket om een webshop te ontwikkelen die content en functionaliteit samenbrengt tot een rijke e-commerce ervaring. Maar hoe werkt de opzet van een Drupal Commerce webshop in de praktijk? Welke tooling en aanvullende modules biedt Commerce Guys om de link te leggen met Drupal? Wat zijn de (on)mogelijkheden, tips en trucs wanneer je als developer aan de slag wilt met Drupal Commerce?

Sprekers Dick Rensema (One Shoe) en Jean Claude Pitcho (Commerce Guys) geven tijdens hun talk antwoord op deze vragen. 

Drupal Jam vindt plaats op 30 April 2015 in De Fabrique in Maarssen (Utrecht). Is dit wat voor jou? Meld je dan aan via DrupalJam.nl!