One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe spreker tijdens Emerce Digital Marketing Live!

One Shoe is silver sponsor van Digital Marketing Live, het grootste event van de Benelux op het gebied van online advertising en marketing.

One Shoe | 12 mei 2015

Bureau One Shoe vertelt alle ins- en outs over het ontwikkelen van een geïntegreerde on- en offline merkstrategie tijdens Digital Marketing Live!

Presentatie

Hoe ontwikkel je een geïntegreerde merkstrategie die naadloos aansluit op de veelzijdige customer journey?

Michel van Velde, founder en CEO van bureau One Shoe

Stage 2, 12.00 - 12.30 uur

Vanuit een multidisciplinair oogpunt inspireert strateeg Michel van Velde merken en marketeers om hun digitale én traditionele kanalen te integreren in een naadloze en consistente merkstrategie.

Tijdens deze presentatie verschaft Michel van Velde inzicht in de online en offline touchpoints in de customer journey van de 'all-ways connected consumer'. Daarnaast geeft hij een analyse van de organisatorische uitdagingen waarmee merken worden geconfronteerd bij de opzet en uitrol van geïntegreerde campagnes. En hoe kan agile werken een merken en organisaties helpen om de wensen van de klanten te overtreffen?

Roundtable sessies

Roundtable 10

Is je merkstrategie net zo geïntegreerd en veelzijdig als de customer journey van je (potentiële) klant?

Ochtend dagdeel:

  • 10.00 - 10.30 uur
  • 10.45 - 11.15 uur
  • 11.30 - 12.00 uur
  • 12.15 - 12.45 uur

Middag dagdeel:

  • 13.30 - 14.00 uur
  • 14.15 - 14.45 uur
  • 15.00 - 15.30 uur
  • 15.45 - 16.15 uur

De consument is tegenwoordig al lang niet meer via één kanaal te bereiken. Hij of zij gebruikt naast digitale kanalen nog steeds volop traditionele kanalen: de integratie van online en offline in de marketingstrategie is een must.

Tijdens deze round table sessie kijken we verder dan ‘traditionele’ of ‘digitale’ marketing. We pleiten voor een holistische aanpak en proberen samen met de aanwezige marketeers digitale, mobiele, sociale en traditionele kanalen effectief samen te brengen. Het draait om de online én offline touchpoints in de customer journey van de ‘all-ways connected consumer’. Kortom: hoe kun je de on- en offline wereld samenvoegen om zo een naadloze merkervaring te creëren?