One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe tweemaal genomineerd voor Drupal Splash Awards

DHLExpress.nl en Zorginnovatie beiden genomineerd als beste Drupal project van de Benelux.

One Shoe | 16 feb 2016

One Shoe is dit jaar tweemaal genomineerd voor de Drupal Splash Awards: zowel het webplatform DHLExpress.nl als het community platform Zorginnovatie.nl hebben een nominatie. De jaarlijkse Splash Awards zetten de beste Drupal projecten en bijdragen in de Benelux Drupal community in het zonnetje.

DHL Express

DHL Express is dé specialist in nationale en internationale expreszendingen. One Shoe ontwikkelde met DHL Express het nieuwe  DHLExpress.nl , een responsive en meertalige (februari 2016) online omgeving op basis van het Drupal 7 CMS. De nieuwe DHLExpress.nl beschikt over verschillende opties voor een snelle levering van pakketten en handige online tools voor verzenden en traceren.

Zorginnovatie

Zorginnovatie is een geavanceerd landelijk co-creatie community op basis van Drupal en brengt vraag en aanbod van zorginnovaties bij elkaar. 

Op Zorginnovatie.nl vind je alle spelers in innovatie in zorg en welzijn. Sinds de lancering in november 2015 zijn er al ruim 250 innovaties en 1.700 innovators aangemeld op de website. Met behulp van verschillende Drupal modules is het mogelijk om innovaties aan te melden, te doorzoeken en te filteren op verschillende kenmerken. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om in contact te komen met partijen die bij een innovatie kunnen helpen. Een rijke community website met uiteenlopende functionaliteiten.

10 jaar Drupal specialist

One Shoe  werkt inmiddels ruim 10 jaar met Drupal, is één van de grondleggers van de Drupal Community in Nederland en een vooraanstaand speler en spreker in de internationale Drupal Community. One Shoe heeft specialisten in huis op het gebied van strategie, ux, design, web en mobile development.

Award uitreiking op 10 maart

De winnaars van de Splash Awards zullen op 10 maart tijdens de award uitreiking in Utrecht bekend worden gemaakt.