One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe wint internationale Communicator Awards

Creative and Digital Agency One Shoe heeft de internationale Communicator Award gewonnen voor drie projecten: officiële studiekeuzesite Studiekeuze123.nl, golfbaan vergelijkingsapp LeadingCourses én communityflatform Kanker.nl.

One Shoe | 21 mei 2019

De Communicator Awards is een internationale award voor het beste werk in communicatie op het gebied van digital, mobile, audio, video en social media. De jury, vooraanstaande experts van internationale bedrijven zoals Wired, Yahoo! en MTV Networks, heeft deze prijzen toebedeeld door te beoordelen op creativiteit, vakmanschap en impact op de doelgroep.

Studiekeuze123.nl - Categorie Education

Studiekeuze123 is een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en de hoger onderwijsinstellingen. Op het platform vind je alles om een weloverwogen studiekeuze te maken: van objectieve studie informatie tot en met handige studiekeuzetools zoals interessetesten of een oriëntatie meter.

LeadingCourses App - Categorie General Sports / Recreation

Voor LeadingCourses hebben we de nieuwe iOS en Android app ontwikkeld waarmee golfers wereldwijd de beste, mooiste en meest uitdagende golfbanen kunnen vinden. Inclusief foto’s, ratings, golfclub informatie en relevante aanbiedingen. Met een aanbod van meer dan 25.000 golfbanen in 139 landen is er voor iedere liefhebber van golf wat wils.

Kanker.nl - Categorie Health & categorie Communities

Kanker.nl is dé plek in Nederland voor iedereen die met kanker te maken krijgt: patiënten, (ex)patiënten en hun naasten. Ruim 450.000 bezoekers per maand vinden hier uiteenlopende gevalideerde informatie over de ziekte, voeren de dialoog met professionals en wisselen ervaringen uit met lotgenoten.