One Shoe (part of iO)

One Shoe wint wederom Drupal Splash Award, ditmaal met DHLExpress.nl

De internationale jury koos voor de elegante integratie van de track & trace functionaliteit in combinatie met een rijk vormgegeven website. 

One Shoe | 11 mrt 2016

One Shoe ontwikkelde samen met DHL Express het nieuwe  DHLExpress.nl, een responsive en meertalige online omgeving op basis van het Drupal 7 CMS. De internationale vakjury onder leiding van onder meer Holly Ross (Executive Director bij de Drupal Association), Jeffrey A. "jam" McGuire (Open Source Evangelist bij Acquia) en Robert Douglass (Director of Products bij Commerce Guys) koos voor de elegante integratie van de track & trace functionaliteit in combinatie met een rijk vormgegeven website. 

DHL Express
DHL Express is dé specialist in nationale en internationale expreszendingen. One Shoe ontwikkelde met DHL Express het nieuwe DHLExpress.nl, een responsive en meertalige online omgeving op basis van het Drupal 7 CMS. De nieuwe DHLExpress.nl beschikt over verschillende opties voor een snelle levering van pakketten en handige online tools voor verzenden en traceren.

One Shoe was dit jaar tweemaal genomineerd voor de Drupal Splash Awards: zowel het webplatform DHLExpress.nl als het community platform Zorginnovatie.nl hadden een nominatie.

10 jaar Drupal specialist
One Shoe  werkt inmiddels ruim 10 jaar met Drupal, is één van de grondleggers van de Drupal Community in Nederland en een vooraanstaand speler en spreker in de internationale Drupal Community. One Shoe heeft specialisten in huis op het gebied van strategie, ux, design, web en mobile development.