One Shoe (part of iO)

One Shoe wint zeven Communicator Awards!

De Communicator Awards worden jaarlijks toegekend aan het beste werk in creativiteit, vakmanschap en communicatie op het gebied van digital, mobile, audio, video en social.

One Shoe | 11 jun 2018

Het werk van One Shoe met My DHL Parcel en Thuisarts is bekroond met maar liefst zeven Communicator Awards! De Communicator Awards worden jaarlijks toegekend aan het beste werk in creativiteit, vakmanschap en communicatie op het gebied van digital, mobile, audio, video en social. 

De Communicator Awards zijn wereldwijd een van de grootste prijzen in zijn soort. Dit jaar reikt de International Academy of Visual Arts de prijs voor de vierentwintigste keer uit.

Floris Derksen, Director of Experience Design bij One Shoe: 'We streven continu naar excellentie in onze projecten. Zo  werken we al jaren nauw samen met het interne developmentteam van DHL Parcel aan het optimaliseren van de verschillende services, en ook voor Thuisarts zijn we al sinds 2012 aan de slag. We zijn dus trots en vereerd dat beiden wederom in de prijzen vallen.'  

Academy of Interactive & Visual Arts

De toekenning van de Communicator Awards wordt beoordeeld door de AIVA (Academy of Interactive & Visual Arts), een meer dan 600 leden tellende organisatie van toonaangevende professionals uit verschillende disciplines van de beeldende kunst en werkzaam bij organisaties zoals Republica, Sesame Workshop, MTV, Starbucks, Time Inc en Tribal DDB. One Shoe heeft twee Gold Awards of Excellence en vijf Silver Awards of Distinction gewonnen:

Goud

My DHL Parcel

  • Award of Excellence voor Beste Web Applicatie 
  • Award of Excellence voor Beste User Experience
Silver

My DHL Parcel

  • Award of Distinction voor Beste Transportatie Website
  • Award of Distinction voor Beste structuur/Navigatie

Thuisarts 

  • Award of Distinction voor Beste Gezondheid Website
  • Award of Distinction voor Beste User Experience
  • Award of Distinction voor Beste Structuur/Navigatie

Over My DHL Parcel

My DHL Parcelis zeer gebruiksvriendelijke webapplicatie op basis van de allernieuwste technieken voor het verzenden van grote hoeveelheden zakelijke zendingen. My DHL Parcel verwerkt wekelijks 75.000+ zendingen geboekt door ruim 6.000 actieve gebruikers. 

Over Thuisarts.nl

Met meer dan 4 miljoen unieke paginaweergaven per maand isThuisarts.nlde nummer 1 website met gezondheidsinformatie in Nederland. Het biedt betrouwbare en onafhankelijke medische informatie, ontwikkeld door huisartsen, en het verminderde het aantal huisartsenbezoeken in Nederland de afgelopen jaren met 12%.