One Shoe (part of iO)

One Shoe wordt iO

Samen met 1500 collega’s van meer dan 25 andere bedrijven worden we binnenkort één merk: iO. Onder deze vlag, dat symbool staat voor ‘infinite opportunities’, zetten we een belangrijke volgende stap in ons groeiverhaal. Onze missie? De grootste talenten op het gebied van strategie, creatie, content, marketing en technologie samenbrengen om organisaties end-to-end te helpen in hun digitale communicatie en transformatie.

One Shoe | 12 okt 2021

One Shoe wordt iO

Het nieuwe merk iO is de kers op een taart die we al enkele jaren zorgvuldig op smaak brengen. We werken al geruime tijd nauw samen met onze collega’s op andere campussen in Nederland, België, Zweden en Bulgarije. Als iO gaan we nu ook naar de buitenwereld één sterk team vormen. Een team dat jou helpt om digitale ambities waar te maken en je klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Together, we see infinite opportunities

Aan onze dienstverlening verandert er niets. Behalve dat die verdiept, verbreedt en verbetert. Je kunt meer dan ooit rekenen op de expertises van al onze campussen, op welke campus je je ook thuis voelt. 

Becoming iO

De komende periode zal je iO steeds meer terugzien in onze communicatie en binnen enkele maanden vind je alle informatie die je nodig hebt op een nieuwe website. Nu al nieuwsgierig worden? Maak dan alvast kennis met iO op iodigital.com.