One Shoe (part of iO)

Ontmoet One Shoe op Emerce eDay 2017!

One Shoe is sponsor van Emerce eDay 2017, het meest invloedrijke e-business event van het jaar. Al 13 jaar biedt Emerce een onmisbare blik in de toekomst van online media, business & marketing. 

One Shoe | 25 aug 2017

One Shoe is dit jaar wederom sponsor van Emerce eDay, het meest invloedrijke e-business event van 2017. Al 13 jaar biedt Emerce een onmisbare blik in de toekomst van online media, business & marketing. 

Op Emerce eDay horen bezoekers alles over innovaties in web, mobile en tech, veranderingen en strategie.  In het kader hiervan geven Jeroen Schoenmakers (Digital Consultant) en Caroline van Lieshout (Strategy Director) een presentatie over de rol van merkstrategie in de digitale wereld:

Wijst jouw merkstrategie je de weg in de online wereld?

Session 6 - 14.15 - 14.45

Jeroen Schoenmakers (Digital Consultant) en Caroline van Lieshout (Strategy Director) onderzoeken in deze sessie het spanningsveld tussen merkwaarden en converterende waarden, branding en conversie, usability en gevoel, sturing op merk of salestargets. Hoe zorg je dat je online de strategie niet uit het oog verliest? Hoe maak je merkwaarden concreet in het digitale landschap en zorg je dat je als merk ook online daadwerkelijk doet wat het zegt? Wat voor consequenties hebben de keuzes die je hierin maakt? 

Ontmoet ons op Emerce eDay!

Wil jij alles te weten komen over de toekomst van e-business en media? Ben je benieuwd naar de stand van One Shoe? Emerce eDay vindt plaats op donderdag 5 oktober 2017 in de Kromhouthal in Amsterdam.