One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Een premium digital brand experience voor Pode

Het belang van een fijn interieur is in deze tijden belangrijker dan ooit. Pode, onderdeel van Leolux Furniture Group, begrijpt dit en versterkt daarom haar digitale merkbeleving met de lancering van een geheel vernieuwde website, ontwikkeld door ons.

One Shoe | 10 mrt 2021

premium digital brand experience Pode

Digital storytelling

De collectie van Pode heeft een uitgesproken, speelse stijl met een strakke vormgeving, ontworpen door internationale topdesigners die elkaar perfect aanvullen qua beeldtaal, kleur en gevoel. Alle meubels en accessoires van Pode worden met de hand vervaardigd. Ieder meubelstuk vertelt een uniek verhaal. Dat verhaal hebben we ook online tot leven gebracht. Door een combinatie van storytelling, digital design en speelse interactieve elementen.

premium digital brand experience Pode

Eigenwijs design en conversie gaan hand in hand 

Het vernieuwde Pode.eu staat bol van beleving en inspiratie door de combinatie van sfeervolle lifestyle fotografie, animatie, kleurvlakken en video. Een jonge en speelse uitstraling zoals past bij het merk. Verrassende interacties en ontwerpelementen nodigen bezoekers uit om rond te kijken, zich te laten inspireren en uiteindelijk hun weg naar de dealers te vinden. 

premium digital brand experience Pode

Harold Lunenburg, Senior Online Marketeer bij Leolux vertelt: “De samenwerking met One Shoe is van het allereerste moment perfect verlopen. De creativiteit op het gebied van design en techniek heeft een grote rol gespeeld in de website zoals deze nu staat. En de proactieve en open communicatie heeft ervoor gezorgd dat het hele ontwikkelproces zeer efficiënt doorlopen is. Maar het allerbelangrijkste is dat One Shoe een leuke groep mensen is om mee samen te werken.”

Ook technische basis is ‘state of the art’

Niet alleen qua look & feel, maar ook qua techniek is de website state of the art. Wij hebben bij de ontwikkeling gekozen voor JavaScript framework Next.js in combinatie met Cloud (SaaS) CMS Storyblok. Dankzij deze zogeheten headless-oplossing had het design team alle creatieve vrijheid om de merkbeleving van Pode neer te zetten. Het maakt bijvoorbeeld vloeiende overgangen van pagina naar pagina, intuïtieve animaties en diverse scrolleffecten mogelijk. Alles om de consument de ultieme ‘Pode ervaring’ te bezorgen.

premium digital brand experience Pode