One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Kijk nu terug: presentatie 'Hoe vertaal je behoeften naar concepten?'

Op woensdag 18 november gaf Floor van Riet (User Experience Lead One Shoe) de presentatie ‘Hoe vertaal je behoeften naar nieuwe concepten?’ op het Mobile Healthcare Congres. Kijk nu de presentatie terug!

One Shoe | 23 nov 2020

Iedereen die met moderne technologie de zorg beter wilt maken, hoopt de juiste oplossing op het juiste moment voor de juiste doelgroep te ontwikkelen. Een digitale oplossing die voorziet in een enorme behoefte. Die sweetspot is echter niet vanzelfsprekend.

Hoe zorg je dat jouw digitale oplossing aansluit op (latente) behoeften? Welke methodes kun je gebruiken om slim te valideren en innoveren? En is het wel zo verstandig om hier de eindgebruikers bij te betrekken?

> Kijk de presentatie 'Hoe vertaal je behoeften naar concepten' hier terug

Signaleer je zelf een probleem of behoefte, maar weet je nog niet welke oplossing het beste hierbij past? Bij One Shoe verzorgen en begeleiden we Design Sprints: een methodiek om ideeën te genereren en de beste te testen bij je doelgroep. Dat hebben we o.a. voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis gedaan. Ook ontwikkelen we digitale strategieën en digitale oplossingen die jouw organisatie helpen in te spelen op een snel veranderende wereld.

Op zoek naar een ervaren creative & digital agency?

Job (Digital Consultant) adviseert je graag over digitale oplossingen