One Shoe (part of iO)

qlinker, de digitale woningcorporatie in je broekzak, is live!

Deze week hebben we de nieuwe app en website van qlinker gelanceerd! qlinker, onderdeel van woningcorporatie Mitros, wil het huren van een huis zo makkelijk, snel, gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken. En daarmee de tevredenheid van de huurders versneld verhogen.

One Shoe | 18 apr 2019

Als strategisch digitaal partner hebben we qlinker ondersteund bij het design, User Experience en ontwikkeling van zowel de website (www.qlinker.nl) als de mobile app. Daarnaast adviseerden we qlinker over gekozen technieken (Laravel) en inrichting van de oplossing.

Chattend je nieuwe woning in

Samen met qlinker hebben we een app mogelijk gemaakt waarmee gebruikers met een chatbot hun toekomstige woning te laten vinden. In de app zijn zoveel mogelijk processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd, zodat huurders snel en makkelijk op een potentiële nieuwe woning kunnen reageren. Maar de dienstverlening gaat nog veel verder dan dat: huurders kunnen met één druk op de knop van hun smartphone alles rondom hun huren regelen:, van het oplossen van een lekkage tot het betalen van de huur.

Voor de huurder

Met qlinker hebben we de woningcorporatie om de klant heen gebouwd. Wat vindt de huurder belangrijk bij het zoeken en hebben van een woning? Hoe is een potentiële huurder het snelst geholpen? En hoe kunnen we huurders uit alle lagen van de samenleving optimaal bedienen? Het resultaat is een digitale oplossing met focus op intuïtief gebruik, zodat qlinker echt de woningcorporatie is voor iedereen.

Benieuwd naar de innovatie kansen voor jouw merk? Lees dan eens hier verder!