One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Genomineerd voor een Lovie Award!

Met de qlinker app zijn we in de race voor een Europese Lovie Award! De 'woningcorporatie in je broekzak' heeft een nominatie te pakken in de categorie 'Best Apps, Mobile & Voice: Utilities & Services'. De Lovie Awards zijn de prijzen voor het beste digitale werk in Europa.

One Shoe | 21 okt 2020

qlinker genomineerd voor de Lovie Awards

Dit jaar hadden de Lovie Awards bijna 1000 inzendingen uit 30 landen. Uit al deze inzendingen is ons werk voor qlinker genomineerd voor zowel de juryprijs als de publieksprijs. Stemmen op qlinker voor de publieksprijs kan tot 29 oktober!

Over qlinker

qlinker is een initiatief van woningcorporatie Mitros. qlinker maakt huren zo gemakkelijk mogelijk: het verhuurt woningen digitaal en (toekomstige) huurders kunnen alles regelen via de app. We hebben hiervoor alle processen rondom (ver)huur vertaald naar een app voor huurders. Blader door het woningaanbod, reageer direct op vrijgekomen woningen en teken het huurcontract digitaal: daarvoor hoef je niet meer bij Mitros langs. Ook het papierwerk en de eerste betaling doe je gewoon via de app. Bovendien kun je er als bewoner in de nabije toekomst ook al je huurzaken regelen - tot aan reparatieverzoeken aan toe!

Alle Lovie Award winnaars worden medio november 2020 bekendgemaakt en geëerd tijdens een speciale online viering. Spannend!