One Shoe (part of iO)

qlinker werkt met One Shoe aan ontwikkeling digitale woningcorporatie

qlinker, een initiatief van woningcorporatie Mitros, is gestart met de ontwikkeling een nieuwe, digitale woningcorporatie. Dé partner voor de website en de app is One Shoe. Met het toekomstige online platform kunnen huurders heel eenvoudig zelf alle huurzaken digitaal regelen. Waar en wanneer zij dat willen.

One Shoe | 31 jan 2019

Huren beter en makkelijker gemaakt

De missie van qlinker is om goed huren beter en makkelijker te maken. Veel directer en in je broekzak! Écht een nieuw soort woningcorporatie. Digitaal, en voorop met innovaties om huren en wonen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Bij qlinker staat de huurder centraal.

One Shoe als strategisch partner

One Shoe treedt op als strategisch digitaal partner en helpt qlinker bij het design, User Experience en development van zowel de website als de mobile app. Daarnaast adviseert One Shoe qlinker over gekozen technieken en inrichting van de oplossing.

Conversational interfaces

In de toekomstige app helpt de chatbot van qlinker huurders bij alle voorkomende huurzaken. Van het vinden van een woning tot het oplossen van een lekkage. En als je ondanks dat iemand zou willen spreken? Dan is dat ook nog steeds mogelijk. qlinker is digitaal maar maakt het graag ook persoonlijk. Voor iedereen die wil huren in de sociale sector.

Inmiddels zijn we op agile wijze aan het ontwerpen en testen we diverse concepten voor digitale oplossing met de focus op intuïtief gebruik. Natuurlijk toegankelijk – dus ook voor huurders die de overstap naar 100% digitaal nog moeten maken. Wordt vervolgd! Nu al meer zien? Kijk op qlinker.nl.