One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Reclame- en internetbureau One Shoe sluit zich aan bij Dutch Digital Agencies (DDA)

DDA verenigt de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland en stimuleert actief het creatieve en innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de aangesloten bureaus.

One Shoe | 07 apr 2015

Reclame- en internetbureau One Shoe uit Utrecht is lid geworden van Dutch Digital Agencies (DDA). DDA verenigt de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland en stimuleert actief het creatieve en innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de aangesloten bureaus.

Michel van Velde, CEO en co-founder van One Shoe:

"De afgelopen negen jaar is One Shoe uitgegroeid tot een groot en toonaangevend reclame- en internetbureau met 40 specialisten. Om deze groei te blijven managen en tegelijkertijd innovatief te kunnen blijven, is kennisuitwisseling met vakgenoten waardevol. Daarnaast dragen we als bureau met zowel een traditioneel als digitaal DNA graag bij aan de verdere ontwikkeling van geïntegreerd denken binnen de Nederlandse digitale industrie. Dutch Digital Agencies is daar een uitstekend platform voor.”

Dutch Digital Agencies (DDA) is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze de Nederlandse digitale industrie. DDA is daarmee een aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen.

One Shoe is het reclame- en internetbureau met zowel een traditioneel als digitaal DNA. Het bureau staat voor integraal denken en werk waarin alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Met een team van 40 specialisten biedt One Shoe de optelsom van strategie, concept, creatie, craftsmanship en technologie en creëert zo waardevolle ervaringen voor mens én merk. One Shoe verzorgt strategie, user experience, design, websites, apps, online en offline campagnes voor merken als DHL, NHG, Universiteit Utrecht, Paturain e.v.a.

Bekijk het profiel van One Shoe op de website van DDA.