One Shoe (part of iO)

De RINO Groep en One Shoe ontwikkelen nieuw self-service portal voor deelnemers, docenten en opleiders

Als onderwijsinstelling is het in deze tijden van groot belang om hoogwaardige, digitale middelen te bieden. Opleidingsinstelling de RINO Groep ziet ook hoe belangrijk dat is. Daarom bouwt de RINO Groep in nauwe samenwerking met ons aan een nieuw onderwijsportaal waarmee het deelnemers, opleiders en docenten beter van dienst is.

One Shoe | 27 jan 2022

De RINO Groep self-service portal

De RINO Groep biedt opleidingen, cursussen en congressen aan professionals in de geestelijke gezondheidszorg. De opleidingsinstelling heeft een breed aanbod voor onder meer psychologen, orthopedagogen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers.

Het onderwijsportaal van de RINO Groep speelt een belangrijke rol in de dagelijkse communicatie met deelnemers, docenten en opleiders. Dit is de plek waar eindgebruikers informatie over cursussen en opleidingen die ze volgen of in doceren kunnen inzien en beheren. En het beheren van de voortgang en toetsen die daarbij horen. Door veroudering van het huidige portal lopen eindgebruikers steeds vaker tegen onpraktische zaken aan. Om de effectiviteit en gebruikerservaring van het onderwijsportaal te verbeteren, voorzien frontend developers, backend developers en UX designers het nieuwe portal van moderne techniek en UX design. Hierdoor wordt het nieuwe portal intuïtief, snel en overzichtelijk.

De komende periode werken teams vanuit de RINO Groep en One Shoe (becoming iO) nauw samen om de eerste versie van het onderwijsportaal uit te rollen. Zodra deze eerste versie van het portal online staat, zetten we onze samenwerking voort om extra functies voor het portal te ontwikkelen. Zo maken we het portal een steeds onmisbaarder onderdeel van het digitale landschap van de RINO Groep.

Ook een self-service portal ontwikkelen?

Neem dan contact op met Peter (Digital Consultant)