One Shoe (part of iO)

St. Antonius Ziekenhuis kiest opnieuw voor ons

Het St. Antonius Ziekenhuis kiest na een partnership van ruim 9 jaar, opnieuw voor een samenwerking met ons. Na een uitgebreid selectietraject voor CMS en leverancier heeft het St. Antonius Ziekenhuis wederom voor One Shoe en Drupal gekozen voor de herbouw van hun corporate website en hun intranet.

One Shoe | 28 sep 2021

St. Antonius Ziekenhuis One Shoe

Een nieuw project

Het afgelopen jaar is het St. Antonius Ziekenhuis in een intensief traject op zoek gegaan naar de juiste digitale partner voor de komende jaren. Het ziekenhuis heeft onder andere de ambitie om de nieuwe ziekenhuiswebsite en het intranet te laten herbouwen.

Aan het eind van het traject zijn wij gekozen om de opdracht aan te gaan. Wij zijn blij dat wij ons partnerschap opnieuw aangaan. De nieuwe website en intranet gaan wij herbouwen met Drupal 9. Dat is de nieuwste versie van het populaire open source CMS.

Jarenlange samenwerking

Sinds 2013 werken wij nauw samen met het Sint Antonius Ziekenhuis. We hebben toen in een aantal jaar de creatieve campagne ‘Altijd binnen 15 minuten bereikbaar!’. en later ook de website en het intranet voor het ziekenhuis gebouwd. De creatieve campagne maakte Utrechters bewust dat het ziekenhuis in Leidsche Rijn vanaf de hele stad binnen 15 minuten te bereiken is. Wij zijn blij dat St. Antonius Ziekenhuis wederom One Shoe gekozen heeft als hun digital partner en we zien uit naar voortzetting van onze succesvolle samenwerking!

Topics: