One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Stage Entertainment en qlinker op shortlist Digital Impact Awards

Hooray! Ons werk voor Stage Entertainment en qlinker is geshortlist voor de Digital Impact Awards. De Digital Impact Awards zijn de awards voor het meest ‘impactvolle digitale werk’ uit Europa.

One Shoe | 21 sep 2020

Stage Entertainment en qlinker op shortlist Digital Impact Awards

Cases worden bij de Digital Impact Awards beoordeeld door een panel van toonaangevende professionals uit het vak afkomstig van o.a. Rolls-Royce, English National Opera, AstraZeneca, Tate Museum, Philip Morris International en University of London. Hierbij wordt onder meer gekeken naar strategie, implementatie en resultaat van het project.

Best Use of Digital in the Travel, Leisure and Tourism Sector

One Shoe ondersteunt Stage Entertainment op weg naar een agile, digital-minded en customer-centric organisatie waarbij de musicalbezoeker altijd op één staat. Daar hoort een compleet herbouwd digitaal landschap bij, een rijkere websitebeleving voor musicalliefhebbers en een complete shift in mindset binnen de organisatie zodat nieuwe concepten, UX-ontwerp en optimalisaties altijd gevalideerd worden met klantgegevens en klantfeedback. 

Martijn Spaargaren; International E-commerce & Digital Transformation Manager bij Stage Entertainment: Het versterken van onze digitale marketing en sales mogelijkheden is een belangrijk onderdeel van onze strategie om snel in te kunnen spelen op veranderende klantbehoeften en wensen. Deze nominatie is een mooie erkenning dat we hierin grote stappen hebben gezet. Ik ben trots op iedereen die hieraan heeft bijgedragen."

Best Use of Digital in the Property Sector

Naast het werk voor Stage Entertainment is One Shoe ook genomineerd met qlinker, de digitale woningcorporatie in je broekzak. Samen met woningcorporatie Mitros heeft het Utrechtse bureau alle processen rondom het (ver)huren van een woning gedigitaliseerd en vertaald naar een app voor huurders. Van digitale strategie tot en met UX, design en front-end ontwikkeling van de website, app en API.

Het resultaat is een frisse, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke app die door middel van een chatbot het huren persoonlijker, makkelijker, en beter maakt. En dat wordt gezien door de jury van de Digital Impact Awards: qlinker is genomineerd in de categorie ‘Best Use of Digital in the Property Sector’. Daarnaast is qlinker momenteel ook in de race voor de Dutch Interactive Awards, waar het uitkomt in de categorie Service.

Winnaars worden bekendgemaakt op 13 oktober

We hoeven niet al te lang te wachten op de bekendmaking van de winnaars: op 13 oktober worden de awards uitgereikt aan de beste projecten in de verschillende categorieën. Spannend!