One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Stem op Thuisarts.nl voor Website van het Jaar 2017!

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites.

One Shoe | 19 sep 2017

Thuisarts.nl is dit jaar weer genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing! De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites.

Stem op Thuisarts.nl

Thuisarts.nl biedt betrouwbare en onafhankelijke informatie van je huisarts.  Afgelopen jaar werd de website al uitgeroepen tot populairste Gezondheidswebsite van 2016 met complete informatie over gezondheidsklachten en problemen. Breng jouw stem uit op Thuisarts.nl voor Website van het Jaar!

--> STEMMEN DOE JE HIER (1 MINUUTJE)

Stemmen kan tot en met 26 oktober. De winnaars worden bekend gemaakt op 23 november.

Even Googelen op gezondheidsklachten

Als we ergens last van hebben gaan we vaak eerst online op zoek naar antwoorden. Om te voorkomen dat je met onjuiste medische informatie aan de haal gaat, is Thuisarts.nl opgericht. Sinds de lancering is de website uitgegroeid tot de meest bezochte website van de gezondheidszorg in Nederland met meer dan 4 miljoen unieke pageviews per maand.

Thuisarts.nl draagt bij aan Nederlandse gezondheidszorg

Het Leids Universitair Medisch Centrum toonde aan dat 2 jaar na de lancering er maar liefst 12% minder contact werd opgenomen met de huisartspraktijk. Dit bewijst dat eHealth effectief in te zetten is om zelfmanagement te verbeteren en voor een daling kan zorgen van het gebruik van de gezondheidszorg. Goed nieuws dus in tijden van stijgende kosten van de gezondheidszorg.