One Shoe (part of iO)

Studiekeuze123 werkt samen met One Shoe

Studiekeuze123 heeft voor One Shoe gekozen als vaste samenwerkingspartner om de officiële studiekeuzesite naar een nog hoger niveau te tillen.

One Shoe | 06 sep 2017

Studiekeuze123 heeft voor One Shoe gekozen als vaste samenwerkingspartner om de officiële studiekeuzesite naar een nog hoger niveau te tillen. Studiekeuze123 is een initiatief van het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en de hogescholen en universiteiten. 

Studiekeuze123 verzamelt informatie over alle erkende opleidingen aan hogescholen en universiteiten in Nederland. De website biedt objectieve informatie over studiekeuze en is daarmee de officiële website om studiekeuze-informatie te vergelijken. 

One Shoe is in de arm genomen om het platform zodanig te optimaliseren en verder te ontwikkelen dat de studiekiezer nóg beter geholpen gaat zijn bij het kiezen van zijn of haar studie. De afgelopen periode heeft One Shoe de achterkant al volledig herbouwd. Met dit als basis gaan One Shoe en Studiekeuze123 de komende periode verder werken aan het design en User Experience. 

Over One Shoe

One Shoe is een toonaangevend digitaal en creatief bureau met vestigingen in Nederland (Utrecht) en Duitsland (München). One Shoe combineert merkstrategie met digitale strategie, creatie en high-end development voor merken als Yakult, DHL, ING en vele anderen.