One Shoe (part of iO)

Thuisarts.nl genomineerd als Website van het Jaar

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites.

One Shoe | 29 aug 2016

Thuisarts.nl is dit jaar wederom genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing. De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites.

De website Thuisarts.nl is de bekendste medische publieksinformatie website van Nederland. In toenemende mate zoeken mensen online informatie over ziekten en steeds vaker komen patiënten op het spreekuur met – veelal online gevonden – informatie. Deze informatie komt daarbij ook van bronnen die niet betrouwbaar, of zelfs volledig onjuist zijn. Om te voorzien in een informatiebron waar patiënten altijd betrouwbare informatie kunnen vinden is daarom door het Nederlands Huisartsen Genootschap en One Shoe www.thuisarts.nl gerealiseerd.

Thuisarts.nl vaker in de spotlight

Thuisarts is al geruime tijd een succesvolle website met veel bezoekers. En dat blijft niet onopgemerkt: de website won eerder al de Niek de Jong Innovatieprijs, de Splash Award voor de beste Drupal Website van de Benelux en ontving een nominatie voor de Website van het Jaar 2014. Daarnaast wordt Thuisarts.nl vaak aangehaald als een succesvol voorbeeld van eHealth, bijvoorbeeld door het televisieprogramma Nieuwsuur.

Stemmen

Thuisarts.nl is genomineerd in de categorie gezondheid. In de periode van 26 september tot en met 4 november kan iedereen stemmen op de beste en populairste websites. Op donderdag 24 november vindt de feestelijke award uitreiking van de Website van het Jaar plaats.