One Shoe (part of iO)

Thuisarts genomineerd voor Website van het Jaar 2018

De Website van het Jaar Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. In 2016 werd Thuisarts werd Thuisarts al uitgeroepen tot de populairste Website van het Jaar in de categorie Gezondheid.

One Shoe | 19 sep 2018

Gezondheidsplatform Thuisarts is in de race voor de Website van het Jaar 2018 Award! Thuisarts is ontwikkeld door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) in samenwerking met creatief & digitaal bureau One Shoe.

Op Thuisarts.nl vinden maandelijks ruim 1,7 miljoen mensen betrouwbare en onafhankelijke informatie over klachten en ziekten, samengesteld door artsen. Onderzoek in het British Medical Journal toont aan dat door de lancering van het platform het aantal huisartsconsulten in Nederland is gedaald met 12%.

Website van het Jaar 2018

De Website van het Jaar Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. In 2016 werd Thuisarts werd Thuisarts al uitgeroepen tot de populairste Website van het Jaar in de categorie Gezondheid. Dit jaar kan het Nederlandse publiek tot en met 19 oktober 2018 zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites.

Stem hier op Thuisarts!

Uitreiking

Op donderdag 22 november worden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Award Night van de Website van het Jaar verkiezing.