One Shoe (part of iO)

Thuisarts.nl in de race voor de Website van het Jaar Award 2020!

Online gezondheidsplatform Thuisarts.nl is genomineerd als Website van het Jaar 2020. De Website van het Jaar is dé publieksprijs van Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste en meest populaire websites. Stemmen is mogelijk tot 16 oktober!

One Shoe | 02 sep 2020

Thuisarts

Thuisarts.nl maakt betrouwbare en onafhankelijke informatie over klachten en ziekten voor een breed publiek beschikbaar. Dagelijks trekt het platform meer dan 155.000(!) bezoekers. 

Michel van Velde, oprichter van One Shoe, vertelt: "We hebben bij de ontwikkeling van Thuisarts.nl uitzonderlijk veel aandacht besteedt aan een optimale gebruikerservaring en toegankelijkheid voor mensen met uiteenlopende gebruikersbehoeften. Dat Thuisarts.nl jaar na jaar zo’n hoge waardering krijgt in binnen- en buitenland bevestigt dat we erin zijn geslaagd een platform te realiseren met een duurzame impact op het leven van mensen én op de gezondheidszorg.”

Website van het Jaar Awardlogo

Spreek je waardering uit voor Thuisarts.nl en stem!

Vind jij Thuisarts.nl ook een bijzonder waardevol platform? Breng dan nu je stem uit en help Thuisarts.nl de titel Website van het Jaar in de wacht te slepen!

> Stem hier op Thuisarts.nl als Website van het Jaar 2020!

Je kunt je stem uitbrengen op inhoud, navigatie, design en de vraag in hoeverre je de website zou aanraden aan anderen. Per categorie zijn er twee awards te verdelen: een award voor Beste Website (hoogste beoordeling) en een award voor Populairste Website (meeste stemmen).

Thuisarts.nl platform met indrukwekkend track-record

Zowel in 2016 als in 2018 werd Thuisarts.nl al uitgeroepen tot populairste Website van het Jaar, een geweldige waardering van de bezoekers van het platform. Bovendien ontving Thuisarts.nl in 2018 in Berlijn ook de titel “beste Content Platform van Europa” tijdens de uitreiking van de Digital Communication Awards. Dit is een Europese prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan uitmuntende projecten, campagnes en innovaties op het gebied van online communicatie. Met de nominatie voor de Website van het Jaar in 2020 maakt Thuisarts.nl wederom kans om een toppositie in het Nederlands digitale werk te claimen.