One Shoe (part of iO)

Thuisarts.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2021

Online gezondheidsplatform Thuisarts.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2021. De Website van het Jaar is grootste publieksprijs van Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste en populairste websites. Stemmen kan t/m 17 november!

One Shoe | 13 okt 2021

Thuisarts.nl Website van het Jaar 2021

Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over klachten en ziekten en trekt ruim 3,5 miljoen bezoekers per maand. Het platform presenteert de informatie op een wijze die voor iedereen begrijpelijk is. Ook huisartsen gebruiken Thuisarts.nl tijdens consulten om informatie voor patiënten te verduidelijken. Het online platform is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Huisartsen (NHG) en is ontwikkeld door ons.

Wij werken al bijna 10 jaar aan het optimaliseren van Thuisarts.nl. Afgelopen jaar hebben wij onder andere accessibility verbetert en de zoekfunctie geoptimaliseerd voor betere en relevantere zoekresultaten. Volgende maand gaan we het platform upgraden naar Drupal 9 om het platform helemaal klaar te maken voor de toekomst. Zo zorgen we dat het platform relevant en waardevol blijft voor de websitebezoekers. 

Thuisarts.nl heeft indrukwekkende staat van dienst

Thuisarts.nl is in zowel 2016 als 2018 uitgeroepen tot Populairste Website van het Jaar. Een grote waardering vanuit de bezoekers van het platform. Daarnaast won Thuisarts.nl de titel "Best Content Platform in Europe" op de Digital Communication Awards night in Berlijn in 2018. Dit is een Europese prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan uitmuntende projecten, activiteiten en innovaties op het gebied van online communicatie. Met deze nieuwe nominatie heeft Thuisarts.nl in 2021 opnieuw de kans om een grote prijs te winnen.

Thuisarts.nl Website van het Jaar 2021

Laat je stem horen voor Thuisarts.nl!

Vind jij Thuisarts.nl ook zo’n belangrijk platform? Stem dan nu om Thuisarts.nl te helpen om Website van het Jaar 2021 te winnen!

> Stem hier voor Thuisarts als Website van het Jaar 2021!

Je kan stemmen over de inhoud, navigatie, ontwerp en hoe waarschijnlijk het is dat je de site aan anderen zou aanbevelen. Elke categorie heeft twee prijzen: de prijs voor de beste website (hoogste score) en de prijs voor de meest populaire website (de meeste stemmen).