One Shoe (part of iO)

Thuisarts.nl wint Website van het Jaar Award in de categorie Gezondheid!

Thuisarts.nl is tijdens de uitreiking van de Website van het Jaar awards verkozen tot Populairste Website van het Jaar in de categorie Gezondheid!

One Shoe | 10 dec 2021

Thuisarts.nl Website van het Jaar 2021

De Website van het Jaar is een jaarlijkse verkiezing die wordt georganiseerd om de beste en populairste websites van Nederland in de spotlight te zetten. Dit jaar heeft het Nederlandse publiek ruim 450.000 stemmen uitgebracht. Websites zijn beoordeeld op inhoud, gebruiksvriendelijkheid, design en in hoeverre stemmers de website zouden aanbevelen. De website met de meeste stemmen binnen een categorie, wordt verkozen tot Populairste Website van het Jaar. 

Thuisarts.nl neemt deze prestigieuze prijs dit jaar voor de derde keer in ontvangst. Eerder verkozen de stemmers in 2016 en 2018 het gezondheidsplatform ook tot Populairste Website van het Jaar in de categorie Gezondheid.

Over Thuisarts.nl

Thuisarts.nl geeft sinds 2012 betrouwbare en onafhankelijke informatie over klachten en ziekten en trekt maandelijks ruim 3,5 miljoen bezoekers. Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl ook veel tijdens consulten om informatie voor patiënten te verduidelijken. 

De afgelopen jaren hebben we doorontwikkeld aan het succesvolle platform om ervoor te zorgen dat Thuisarts.nl altijd relevant en waardevol voor de websitebezoekers blijft. Dat het publiek het platform wederom beloont met deze grote prijs, laat zien dat het platform nog altijd op dagelijkse basis zeer waardevol is voor bezoekers.