One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Thuisarts wint de Website van het Jaar Award 2018!

Thuisarts.nl is ook dit jaar door het Nederlandse publiek verkozen tot populairste Website van het jaar in de categorie Gezondheid!

One Shoe | 22 nov 2018

De Website van het Jaar verkiezing is een jaarlijkse award die wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland gericht op populariteit, kwaliteit en inhoud. In 2016 werd Thuisarts.nl ook al beloond met de prijs voor Populairste Website.

Nederlands grootste en meest bezochte website van de gezondheidszorg

Thuisarts.nl is een online gezondheidsplatform waar betrouwbare en onafhankelijke informatie over klachten en ziekten, samengesteld door artsen, beschikbaar is gesteld aan het grote publiek. Thuisarts.nl wordt maandelijks door ruim 1,7 miljoen mensen bezocht en door de lancering van het platform daalde het aantal huisartsconsulten in Nederland met 12%.

Ton Drenthen, programmaleider Thuisarts.nl: “Thuisarts.nl is in het leven geroepen omdat wij het belangrijk vinden dat patiënten toegang hebben tot betrouwbare en onafhankelijke informatie. Naast patiënten gebruiken ook bijna alle huisartsen en steeds meer medisch specialisten in de praktijk Thuisarts.nl. We zijn ontzettend blij met het succes van Thuisarts en trots op het winnen van deze Europese award voor een Nederlandse website. Uiteraard blijven ons best doen om de website continu te verbeteren om dé medische informatiebron van Nederland te blijven.”

Michel van Velde, oprichter van One Shoe is trots dat Thuisarts.nl opnieuw is uitgeroepen tot Website van het Jaar: “Thuisarts.nl is een ontzettend mooi initiatief van NHG en sinds de lancering van het platform in 2012 is Thuisarts.nl uitgegroeid tot de meest bezochte website van de gezondheidszorg. Thuisarts.nl brengt betrouwbare medische informatie nog dichterbij. Het is een voorrecht om mee te kunnen werken aan dit initiatief. En dat is waar het bij ons om gaat: oplossingen creëren die een positieve en waardevolle toevoeging is op het leven van mensen.”

Website van het Jaar Award 2018 voor Thuisarts

Internationale erkenning: Thuisarts.nl blijft prijzen winnen

De meerwaarde van Thuisarts.nl is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zowel in binnen- als buitenland heeft Thuisarts.nl al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Eerder dit jaar werd Thuisarts.nl in Berlijn door de jury van de Digital Communication Awards verkozen tot Beste Content Platform van Europa in 2018. Daarnaast nam Thuisarts.nl vorige week in Londen twee Lovie Awards, ook wel de ‘Oscars van het Internet’, mee naar huis.

Website van het Jaar Award 2018 voor Thuisarts