One Shoe (part of iO)

Twee cases genomineerd voor beste Drupal project Benelux

One Shoe’s projecten DHLparcel.nl en Thuisarts.nl zijn beiden genomineerd voor de jaarlijkse Splash Awards.

One Shoe | 24 nov 2014

One Shoe’s projecten DHLparcel.nl en Thuisarts.nl zijn beiden genomineerd voor de Splash Awards. De beste Drupal projecten en bijdragen in de Benelux Drupal community worden in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Splash Awards.

De jury bestaat uit bekende spelers uit de Drupal community zoals Holly Ross (Executive Director bij de Drupal Association), Jeffrey A. "jam" McGuire (Open Source Evangelist bij Acquia) en Robert Douglass (Director of Products bij Commerce Guys).

Thuisarts.nl is de nummer 1 website van Nederland als het gaat om betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte. One Shoe werd door het Nederlandse Huisartsen Genootschap gevraagd om een website uit te denken en te ontwikkelen waarmee mensen snel en gemakkelijk medische informatie over ziekte en gezondheid kunnen raadplegen. Nu bezoeken maandelijks bijna 2 miljoen mensen de website. Thuisarts.nl is op dit moment ook genomineerd voor de Website van het Jaar 2014.

DHLParcel.nl is een geweldig voorbeeld van Drupal. In slechts 2 maanden tijd realiseerde One Shoe in nauwe samenwerking met DHL de nieuwe responsive website. Het aantal unieke bezoekers groeide in de eerste maanden na de lancering met maar liefst 100%, zonder enige vorm van marketing.

De winnaars van de Splash Awards 2014 zullen op 12 december tijdens het Black Tie evenement in Amsterdam bekend worden gemaakt.