One Shoe (part of iO)

Digital Impact Award nominaties voor LeadingCourses app en Studiekeuze123 platform!

Twee projecten zijn genomineerd voor de Digital Impact Awards! Zowel opleiding vergelijker Studiekeuze123 als golf review app LeadingCourses maken kans op de fel begeerde award. De Digital Impact Awards, afkomstig uit de UK, zijn de awards voor het meest impactvolle digitale werk uit Europa: “The Digital Impact Awards is Europe’s leading awards programme celebrating creativity, innovation and strategic thought in digital stakeholder communications.”

One Shoe | 06 aug 2019

Best use of digital from the Education sector

Studiekeuze123 neemt het in de categorie ‘Best use of digital from the education sector’ onder andere op tegen Newcastle University, het Alan Turing Institute en het Wolfson College Cambridge. Studiekeuze123 is dé studiekeuze website van Nederland en een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en de hoger onderwijsinstellingen. Studiekeuze123 en One Shoe werken sinds 2016 samen aan de herontwikkeling en continue optimalisatie van het platform. 

Best use of digital from the travel, leisure and tourism sector

De iOS en Android app die we ontwikkelden voor Europa's grootste golfbaanvergelijker LeadingCourses is genomineerd in de categorie ‘Best use of digital from the travel, leisure and tourism sector’. Met de LeadingCourses app kunnen golfers wereldwijd de beste, mooiste en meest uitdagende golfbanen kunnen vinden. En met een aanbod van meer dan 25.000 golfbanen in 139 landen, is er voor iedere liefhebber van golf wat wils. Andere kanshebbers in deze categorie zijn American Airlines, Brand USA, England’s Historic Cities, en de website voor de English Football Association.

Op dinsdag 22 oktober worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt tijdens de award ceremonie en galadiner in Londen. Spannend!