One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe wint internationale Digital Impact Award en ontvangt eervolle vermelding

Gisteravond hebben we tijdens de feestelijke awardshow een Digital Impact Award in ontvangst mogen nemen! Voor Studiekeuze123.nl mogen we het groene beeldje toevoegen aan de trofeeënkast. De LeadingCourses mobile app ontving een eervolle vermelding.  

One Shoe | 22 okt 2019

De Digital Impact Awards, afkomstig uit de UK, zijn de awards voor het meest impactvolle digitale werk uit Europa: “The Digital Impact Awards is Europe’s leading awards programme celebrating creativity, innovation and strategic thought in digital stakeholder communications.”

Goud voor Studiekeuze123: Best in Education

In de categorie ‘Best use of digital from the education sector’ hebben we met Studiekeuze123 een gouden award in de wacht gesleept. Studiekeuze123 is dé studiekeuze website van Nederland en een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en de hoger onderwijsinstellingen. Studiekeuze123 en One Shoe werken sinds 2016 samen aan de herontwikkeling en continue optimalisatie van het platform. Andere kanshebbers in deze categorie waren Newcastle University, Cambridge en het Alan Turing Institute. 

De jury zei hierover het volgende: “A clear example of digitally solving a problem in a way that showcases how digital works. Simple to understand, great design and clear objective throughout. Good job!”. Een ander jurylid voegt hieraan toe: "A well designed, thought out, useful and sleek website that provides individual resources to help students."

Eervolle vermelding voor LeadingCourses in Leisure categorie

De iOS en Android app die we ontwikkelden voor Europa's grootste golfbaanvergelijker LeadingCourses is in de categorie ‘Best use of digital from the travel, leisure and tourism sector’ als 'Highly commended' bestempeld. Met de LeadingCourses app kunnen golfers wereldwijd de beste, mooiste en meest uitdagende golfbanen kunnen vinden. En met een aanbod van meer dan 25.000 golfbanen in 139 landen, is er voor iedere liefhebber van golf wat wils. LeadingCourses concurreerde in deze categorie met American Airlines, Brand USA, England’s Historic Cities, en de website voor de English Football Association.