One Shoe (part of iO)

Twee Lovie Awards voor My DHL Parcel!

Zowel in de categorie “Web Services & Applications” als in de categorie “Best Navigation Structure” is My DHL Parcel onderscheiden met een Lovie Award.

One Shoe | 11 okt 2017

Met de zakelijke verzendservice My DHL Parcel hebben we twee Lovie Awards in de wacht gesleept! De nominatie uit 1.500 inzendingen vanuit 33 landen was al een enorme eer. Vandaag heeft de vakjury bekend gemaakt dat zowel in de categorie “Web Services & Applications” en in de categorie “Best Navigation Structure” My DHL Parcel is onderscheiden met een bronzen award. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn! 

De Lovie Awards worden ook wel de Oscars van het Europese web genoemd en maken net als de Webby Awards onderdeel uit van de International Academy of Digital Arts and Sciences. De uitreiking vindt volgende maand plaats, op 16 november 2017 in Picturehouse Central, Londen. 

Geavanceerde web applicatie

My DHL Parcel combineert geavanceerde functionaliteiten aan de achterkant met een gestroomlijnde user experience aan de voorkant. Met een indrukwekkend resultaat: My DHL Parcel verwerkt wekelijks 75.000+ zendingen geboekt door ruim 6.000 actieve gebruikers. Het gebruik van de tool is sinds de lancering spectaculair gegroeid ten opzichte van de vorige tooling: binnen 12 maanden na lancering wordt 37% van het totale volume zendingen via My DHL Parcel verzonden.

--> BEKIJK DE CASE