One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Twee Lovie Awards voor qlinker

Yes! De Europese Lovie Awards heeft de app die we hebben ontwikkeld voor qlinker beloond met zowel de zilveren Lovie Award als de publieksprijs. De Lovie Awards zijn de prijzen voor het beste digitale werk van Europa dus wij zijn hartstikke trots op deze erkenning voor ons werk!

One Shoe | 19 nov 2020

Twee Lovie Awards voor qlinker

Publieksprijs & Juryprijs

Met meer dan 1000 inzendingen uit meer dan 30 landen was de concurrentie flink dit jaar. De vakjury, The International Academy of Digital Arts and Sciences, heeft uiteindelijk qlinker beloond met een zilveren Lovie Award in de categorie Apps, Mobile & Voice: Utilities & Services. Daarnaast heeft het Europese publiek in totaal meer dan 55.000 stemmen uitgebracht op hun favoriete digitale project en qlinker is er daarvan een, dus we mogen ook de publieksprijs op onze naam zetten!

Over qlinker

Onder de naam ‘qlinker’ heeft woningcorporatie Mitros met ondersteuning van One Shoe een digitale woningcorporatie opgezet. qlinker maakt huren zo gemakkelijk mogelijk: het verhuurt woningen digitaal en (toekomstige) huurders kunnen alles regelen met hun smartphone. Een woningcorporatie die past bij deze tijd, zorgt voor een hoge klanttevredenheid en lage bedrijfslasten. Hiervoor hebben we samen met qlinker alle processen rondom (ver)huur vertaald naar een app voor huurders. Van digitale strategie tot en met UX, design en front-end ontwikkeling van de website, app en API. Het resultaat is een frisse, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke app die door middel van een chatbot het huren persoonlijker, makkelijker, en beter maakt.