One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Twee nominaties voor de Drupal Splash Awards!

Het werk voor zowel het Antonius Ziekenhuis als voor Espria komt in aanmerking voor een Drupal Splash Award.

One Shoe | 08 jun 2017

One Shoe is dit jaar wederom tweemaal genomineerd voor de Drupal Splash Awards. De Splash Awards zijn de belangrijkste prijzen voor Drupal projecten in de Benelux.  Zowel het werk voor het St. Antonius Ziekenhuis als voor zorggroep Espria is genomineerd.

Stichting Drupal Nederland beloont jaarlijks de beste Drupal websites en community bijdragen uit de Benelux met de Drupal Splash Award. One Shoe werkt ruim 11 jaar met het Open Source CMS Systeem Drupal en staat bekend als een van de beste Drupal specialisten van Nederland.

St. Antonius Ziekenhuis

De website voor het St. Antonius Ziekenhuis is genomineerd in de categorie 'Zorg'. Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Utrecht waar vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. De ruim anderhalf miljoen websitebezoekers per jaar krijgen met het werk van One Shoe voortaan een website te zien die op alle fronten beter ‘meebeweegt’ en die samen met patiënten is ontwikkeld. 

Espria Intranet

Het intranet dat we hebben ontwikkeld voor Espria is genomineerd in de categorie 'Social/Community'. Espria is een van de grootste zorgorganisaties van Nederland. Met 8 merken en in totaal ruim 20.000 medewerkers vergroot Espria de weerbaarheid van mensen en ondersteunt zij hen zodat zij in hun kracht blijven. Daar waar mogelijk zorgt Espria ervoor dat mensen zo lang mogelijk regie houden over hun eigen leven en helpt hen als het kan om de regie weer terugkrijgen.

Om dit te kunnen doen is binnen Espria samenwerking, vertrouwen en interne communicatie van het grootste belang. Hiervoor heeft One Shoe voor Espria een gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijke digitale werkomgeving gerealiseerd op basis van Drupal 7.

Uitreiking

Tijdens de uitreiking van de Splash Awards op donderdag 15 juni in Utrecht wordt bekendgemaakt welke projecten er in de prijzen vallen.