One Shoe (part of iO)

Tweemaal op shortlist Digital Communication Awards

Uit ruim 600 aanmeldingen zijn twee van onze projecten geselecteerd voor de shortlist van de Digital Communication Awards. Zowel DHLParcel.nl als Studiekeuze123.nl zijn in de race voor het winnen van de prestigieuze Europese award.

One Shoe | 14 aug 2019

De Digital Communication Awards worden dit jaar voor de negende keer op rij uitgereikt aan de meest innovatieve digitale projecten en campagnes in Europa. De vakjury nomineerde de projecten respectievelijk inbinnen de categorieën ‘corporate website’ en ‘science & education’. De cases worden door de vakjury beoordeeld op strategie, innovatie, creativiteit, implementatie, en resultaat en efficiency. Vorig jaar wonnen we al een Digital Communication Awards voor Thuisarts in de categorie ‘community platforms’.

Studiekeuze123 platform

Studiekeuze123 is dé studiekeuze website van Nederland en een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en de hoger onderwijsinstellingen. Studiekeuze123 en One Shoe werken sinds 2016 nauw samen aan de herontwikkeling en continue optimalisatie van het platform.

DHLParcel.nl corporate website

We zijn al jarenlang de digitale partner van DHL Parcel en zijn continu bezig met het optimaliseren van het digitale landschap van DHL Parcel. DHL Parcel breidt haar service voor zakelijke (e-commerce) verzenders steeds verder uit. Het vernieuwde DHLParcel.nl maakt het voor de particuliere én zakelijke klanten van DHL Parcel nog prettiger om snel pakketten te verzenden en te volgen.

Pitchen in Berlijn

Op 20 September moeten beide cases worden gepitcht voor de internationale jury in Berlijn. Diezelfde avond vindt bij Kino International ook de award uitreiking plaats.