One Shoe (part of iO)

Uitbreiding van het team!

One Shoe blijft groeien! Drie nieuwe collega’s hebben we mogen verwelkomen. One Shoe is een creative & digital agency en onder één dak combineren we strategie, ux, creatie, reclame en development.

One Shoe | 23 jul 2018

Jeroen van Arkel versterkt ons team als projectmanager digital. Hij werkt al sinds 1994 in de Internet / ICT branche en heeft jarenlange ervaring op het gebied van architectuur, projectleiding en operationeel beheer. Ook heeft hij kennis en ervaring met diverse proces methodieken waaronder Scrum/Agile, DevOps, ASL ITIL en Prince2. Voor zijn komst bij One Shoe, vervulde Jeroen diverse managementposities bij Yacht en werkte hij Brocacef, DigitasLBI Netherlands en Mirabeau.

Ilse Middelkoop is onze nieuwe officemanager/recruiter. Na afronding van haar studie Media & Cultuur aan de Universiteit Utrecht is ze aan de slag gegaan als recruiter.  Ze zorgt dat alles binnen One Shoe op rolletjes blijft lopen en gaat de recruitment taken op zich nemen.  Het is een baan waarin ze helemaal haar ei kwijt kan. Recruitment vindt ze superleuk maar, zo bekent ze, ‘mijn grootste hobby is toch wel het regelen en organiseren van alles.’

Bonaventure Wani is een backend developer met een passie voor Drupal. Hij heeft jarenlange ervaring met het werken met Drupal en PHP. Andere interesses zijn OOP, Java (Android), Symfony, Javascript, Photoshop en de afgelopen tijd is hij zijn kennis op het gebied van Arduino / Raspberry Pi aan het vergroten. Om in zijn eigen woorden te spreken: ‘Let’s build cool websites!’ Behalve achter zijn laptop kun je hem ook terugvinden bij de tafeltennistafel, geniet hij van een wandeling, goede muziek en tijd doorbrengen met zijn vrienden.