One Shoe (part of iO)

Vernieuwde corporate website Nuffic.nl gelanceerd!

Afgelopen week hebben we de nieuwste website voor Nuffic gelanceerd: de corporate site Nuffic.nl. Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot mbo, hoger onderwijs en onderzoek, en volwasseneneducatie.

One Shoe | 10 sep 2020

Nuffic helpt scholen en onderwijsinstellingen bij het vormgeven van internationalisering en internationale samenwerking. De organisatie heeft daartoe verschillende online kanalen, waaronder verschillende websites. In het langetermijn partnership van One Shoe en Nuffic ligt de focus op het beter inrichten van de online klantreis van internationale studenten (van studiezoeker tot alumnus). Ook laten we verschillende systemen beter op elkaar aansluiten en integreren we deze waar mogelijk.

Nuffic heeft een breed digitaal palet

Eerder deze zomer lanceerden we al de vernieuwde website Studyinholland.com, een initiatief van Nuffic om studenten van over de hele wereld te informeren over het Nederlandse hoger onderwijs.

Nu is ook de vernieuwde corporate website live gegaan. Hierbij was het belangrijk om de business goals van Nuffic en de gebruikerstaken van scholen en onderwijsinstellingen met elkaar op één lijn te brengen en samen te brengen in een gebruiksvriendelijke website.

We hebben Nuffic.nl gebouwd op basis van een schaalbare oplossing die we hebben ontwikkeld in Drupal. Hierdoor kan Nuffic profiteren van efficiency voordelen bij de ontwikkeling van toekomstige websites zoals het online klantportaal dat we later dit jaar realiseren. Wordt vervolgd dus!

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Tibor (Digital Consultant)