One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Drie woorden: VIJF Lovie Awards!

Vanmiddag werd het bekend: we hebben vijf Lovie Awards gewonnen! Maar liefst VIER keer GOUD (juryprijs) én een People Lovie (publieksprijs) voor Studiekeuze123.nl en Kanker.nl. De Lovie Awards zijn de prijzen voor het beste digitale werk in Europa. Dit jaar hadden de Lovie Awards bijna 1500 inzendingen uit 33 landen.

One Shoe | 08 okt 2019

Five lovie awards

Twee keer goud voor Kanker.nl

Met Stichting Kanker.nl hebben we binnen de categorien ‘Non-Profit’ en ‘Health’ twee gouden Lovies in de wacht gesleept! Community platform Kanker.nl is dé plek in Nederland voor iedereen die met kanker te maken krijgt: patiënten, (ex)patiënten en hun naasten. Ruim 450.000 bezoekers per maand vinden hier uiteenlopende gevalideerde informatie over de ziekte, voeren de dialoog met professionals en wisselen ervaringen uit met lotgenoten. Kanker.nl viel eerder dit jaar tijdens de Dutch Interactive Awards ook al in de prijzen.  

Twee keer goud én Peoples Lovie voor Studiekeuze123.nl

Drie Lovie Awards voor Studiekeuze123.nl in de categorien ‘Best User Experience’ en ‘Education’! Studiekeuze123 is dé studiekeuze website van Nederland en een initiatief van het Ministerie van OCW in samenwerking met studenten en de hoger onderwijsinstellingen. Studiekeuze123 en One Shoe werken sinds 2016 nauw samen aan het continu optimaliseren en doorontwikkelen van de website op het gebied van techniek, UX en Design. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een landelijk platform met ruim anderhalf miljoen unieke bezoekers per jaar en krijgt het internationale erkenning van onder andere de Communicator Awards en de Digital Communication Awards.

Best User Experience Design

Niki van Santen, User Experience Designer en Strateeg bij One Shoe: "Vanaf het begin van onze samenwerking met Studiekeuze123 heeft alles in het teken gestaan van de student: van usability testing en het continu verbeteren van de informatiearchitectuur en content structuur tot en met het design. We nemen de student hélemaal bij de hand bij het kiezen van zijn studie. Daarom zijn we super trots met onze Lovie Award voor Best User Experience Design!"

Feest!

Op donderdag 14 november 2019 vieren we deze kroon op ons werk tijdens de 9e Lovie Awards Uitreiking, bij de British Film Institute (BFI) in London.