One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Website voor opleidings- en trainingsinstituut Lindenhaeghe is live!

Wat heb ik nodig om te groeien als financieel professional? Lindenhaeghe.nl - de website van het Trainings- en Opleidingsinstituut voor financiële professionals - is gelanceerd! Een platform dat de financieel professional begeleidt bij de brede keuze aan verplichte en specialistische vak-opleidingen. Voor dit platform zijn wij verantwoordelijk voor de User Experience en het Visual Design. 

One Shoe | 11 mrt 2020

Website voor opleidings- en trainingsinstituut Lindenhaeghe is live!

Lindenhaeghe - marktleider in permanente educatie 

Financiële professionals zijn verplicht om continu bij te leren, om zo hun kennis op peil te houden. Maar, het moet vooral ook leuk blijven! Trainings- en Opleidingsinstituut Lindenhaeghe helpt financieel professionals met complete en duurzame ontwikkeling. Je keuze gemaakt tussen de opleidingen en/of trainingen? We maken het ‘doen’ makkelijk: oriënteren, boeken en leren. De service van Lindenhaeghe gaat nog veel verder dan dat: het platform inspireert en je wordt ondersteund in het bepalen van je vervolgstap op gebied van verdieping in het vak of persoonlijke ontwikkeling. Wat heb jij nodig om te groeien? 

Van oriënteren tot boeken met een goede UX

Je doet je werk niet omdat het moet, maar vanuit je eigen drive. Dat is het uitgangspunt van Lindenhaeghe. Aan de ene kant zijn er blogs die inspelen op de informatiebehoefte van de financieel professional, aan de andere kant zijn er overzichtelijke pagina’s van alle opleidingen binnen jouw segment. Doordat alles op de website te regelen is - van oriënteren tot boeken - zijn de medewerkers van Lindenhaeghe minder tijd kwijt aan telefonisch contact en hebben ze meer ruimte voor extra service. 

Persoonlijk Visual Design 

Samen met Lindenhaeghe hebben we Design Principles - uitgangspunten voor de website - opgezet vanuit de kern van het merk: inspirerend, persoonlijk en doelgericht. We bepaalden welke stijl past bij de waardes van Lindenhaeghe, wat we wilden uitstralen en minstens zo belangrijk: wat er past bij de doelgroep. De persoon staat centraal bij Lindenhaeghe, dus ook in het design. We hebben gekozen voor ronde vormen, persoonlijke fotografie en overzichtelijke pagina structuren. 

Door de professionals centraal te zetten is Lindenhaeghe hét platform dat hen verder brengt in hun carrière, op persoonlijk en educatief vlak.

Meer informatie over het laten ontwikkelen van je website?

Peter (Business Consultant) adviseert je graag!