One Shoe (part of iO)

Twee van onze projecten maken kans op de titel Website van het Jaar 2019!

Zowel voor Thuisarts.nl als Kanker.nl zijn we in de race voor Website van het jaar 2019, in de categorie ‘Gezondheid’. De Website van het Jaar verkiezing is de online publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland. Hoe we kunnen winnen? Stemmen!

One Shoe | 09 sep 2019

Community platform Kanker.nl

Met Stichting Kanker.nl ontwikkelden we het community platform Kanker.nl, dé plek in Nederland voor iedereen die met kanker te maken krijgt: patiënten, (ex)patiënten en hun naasten. Ruim 450.000 bezoekers per maand vinden hier uiteenlopende gevalideerde informatie over de ziekte, voeren de dialoog met professionals en wisselen ervaringen uit met lotgenoten.

Vind jij dat Kanker.nl de titel Website van het Jaar 2019 verdiend? Stem dan hier!

Nederlands grootste online gezondheidsplatform Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is de grootste website met onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte in Nederland. Dankzij dit gezondheidsplatform is online betrouwbare medische informatie beschikbaar afkomstig van huisartsen in samenwerking met medisch specialisten, GGZ en patiëntenorganisaties. Maandelijks bezoeken meer dan 1,7 miljoen Nederlanders de website en sinds de lancering van Thuisarts.nl is het aantal huisartsconsulten voor de 10 meest bezochte onderwerpen met 12% gedaald.

Vind jij dat Thuisarts.nl de Website van het Jaar 2019 moet worden? Stem dan hier!

Stemmen, stemmen, stemmen!

Op 20 november weten we meer, dan worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de feestelijke en exclusieve Awardshow bij de Amsterdome in Amsterdam.