One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Wereldwijd e-learning platform GlobalPETS Academy aangekondigd

De presentatie van het e-learning platform vond plaats tijdens het GlobalPETS Forum, de belangrijkste conferentie voor professionals in de wereldwijde huisdierindustrie.

One Shoe | 26 jan 2015

Op donderdag 22 januari is tijdens het GlobalPETS Forum in Madrid het e-learning platform GlobalPETS Academy aangekondigd. GlobalPets Academy heeft tot doel kennis te delen tussen professionals in de wereldwijde huisdierindustrie. Het e-learning platform is inmiddels gerealiseerd en ook de ontwikkeling van de content is in volle gang.  

De GlobalPETS Academy is een initiatief om professionals in de huisdierindustrie van over de hele wereld met elkaar te verbinden en kennis te laten delen.

E-learning platform voor professionals binnen de huisdierindustrie

Binnen de Academy zal, in samenwerking met deskundigen uit het bedrijfsleven, cursussen worden aangeboden over Food, non-Food en Healthcare. Kwaliteit van de cursussen wordt gewaarborgd door zowel inhoudelijk onderlegde professionals als editors en e-learning experts. Het platform is toegankelijk voor alle professionals uit de internationale huisdierindustrie, ongeacht het huidige kennisniveau. Daarnaast biedt de GlobalPETS Academy bedrijven binnen en buiten de huisdierindustrie mogelijkheden voor rebranding.

De presentatie van het e-learning platform vond plaats tijdens het GlobalPETS Forum, de belangrijkste conferentie voor professionals in de wereldwijde huisdierindustrie. Corine van Winden, CEO GlobalPETS Community: “Met de GlobalPets Academy kunnen we de professionals uit de huisdierindustrie nog efficiënter en effectiever ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden”.

Whitelabel e-learning oplossing

De huisdierindustrie is niet de enige sector die zoekende is naar mogelijkheden om kennisdeling te intensiveren. Voor degenen die op zoek zijn naar vergelijkbare oplossingen voor online onderwijs, het GlobalPETS Academy heeft een interessante propositie. 

De GlobalPETS academie is ontwikkeld in Drupal en kan worden aangeboden als een "whitelabel" e-learning oplossing. Tegen vergoeding kan een kopie van het platform worden verstrekt waarin vervolgens specifieke cursussen kunnen worden geïmplementeerd. Neem contact op met Global Pets voor meer informatie.

Reclame- en internetbureau One Shoe uit Utrecht ontwikkelt en realiseert de Academy op basis van Drupal. Medio 2015 zal het e-learning platform beschikbaar zijn.