One Shoe (part of iO)

Analytics

Dashboards & Rapportages

Elke klik, tap, scroll en impressie kunnen we meten. We vertalen je digitale strategie naar meetbare KPI’s, richten Google Analytics, Firebase en vergelijkbare tools voor je in, en ontwikkelen concrete dashboards toegespitst op jouw website of app.

Interesse? Neem contact op.
Inzicht in het succes van je website of app

Analytics zijn key

Zonder de juiste data ben je stuurloos. Analytics zijn essentieel om inzicht te krijgen in het gedrag van je klanten - en de basis van je digitale strategie. Alleen algemene statistieken als het aantal bezoekers en de populariteit van pagina’s zijn leuk, maar zeggen weinig over het succes. Een goede implementatie van je analytics doen we daarom op basis van KPI’s. Zodat je écht kan meten en bijsturen.


Wat we doen:

  • Je digitale strategie vertalen naar meetbare KPI’s
  • Optimale inrichting van Google Analytics, Firebase en vergelijkbare tools
  • Concrete dashboards en rapportages toegespitst op jouw website of app

Dashboards waarmee je kunt sturen

Data versus inzicht

Data versus inzicht

Een tracking code toevoegen aan je site of app levert je lekker veel data op, maar nog geen inzichten.

Segmentatie

Segmentatie

Je site of app bedient verschillende doelgroepen. Met slimme segmentaties krijg je inzicht in wie wat gebruikt - en hoe!

Events

Events

Iets aanvragen, vergelijken, bestellen of registreren: de ‘key’ events maken we inzichtelijk in een dashboard. Wat werkt goed, en waar haken bezoekers af?

Van meetplan tot inrichting van je analytics

Workshop

We starten met een KPI-workshop waarin we de doelen voor je website of app vertalen naar concrete KPI’s. Om vervolgens te kijken met welke data we dit kunnen meten.

Inrichting en implementatie

Alle benodigde stukjes code worden toegevoegd aan je website of app. En Google Analytics en Tag manager worden ingericht met begrijpelijke dashboards. 

Meetplan

In het meetplan werken we de inzichten van de sessie uit tot in de puntjes. Dit meetplan bevat ook alle technische specificaties om het te implementeren.

Meten en optimaliseren

Periodiek bespreken we de dashboards en geven we tips en adviezen om je site of app verder te optimaliseren. Of om met een A/B-test te kijken welke aanname klopt.

c

Benieuwd wat wij voor je organisatie kunnen doen?

David weet alles over analytics & conversie optimalisatie!