One Shoe (part of iO)

Campagne strategie

De beste strategie is een samenspel tussen merk, content en kanalen.

Wij geloven dat de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print een versterkend effect heeft. 

Interesse? Neem contact op.
Campagnestrategie

Efficiënt en effectief

Als bureau denken we al in de beginfase mee over de strategie. Samen bepalen we de doelstellingen en de wijze waarop de communicatie strategisch ingezet kan worden om deze doelstellingen te behalen. Hierbij helpt het als je vooraf samen de mogelijkheden verkent. Past een budget en sluit het aan bij het merk. Wij verzorgen het hele traject en versterken het merk, de merkbelofte en de communicatieboodschap op een efficiënte en effectieve manier.

"Strategie is dromen over een stip op de horizon met de realiteit in gedachten."

Michel van Velde, oprichter One Shoe

Een goede campagne strategie bestaat uit:

Merk

Merk

Een duidelijke merkidentiteit geeft houvast en sturing aan alle merkuitingen. Het vormt de leidraad in alle keuzes die gemaakt worden en alle kanalen die ingezet worden. Een campagnestrategie is alleen succesvol als er rekening wordt gehouden met het merk en de merkbelofte.

Content

Content

“Content is king” is een veelgebruikte kreet als het om content gaat. Wanneer is content dan King? Als deze spraakmakend, opvallend of mooi is? Content is goed als deze aansluit bij de campagnestrategie en als deze bijdraagt aan de doelstellingen van de campagne, maar zeker aan die van het merk.

Medium

Medium

Met termen als crossmedia, above and below the line wordt aangegeven hoe een campagne wordt uitgevoerd. Wij zetten de customer journey centraal. Op welke touchpoints kunnen we impact maken, dat zorgt voor een goede campagne.

Gerelateerd werk

Strategie

Meer dan content en kanaal

Merk, maar ook randvoorwaarden als budget zijn een integraal onderdeel van een goede strategie. Wij verzorgen campagnestrategieën en campagnes voor uiteenlopende organisaties. Zowel voor het MKB als voor internationale corporates, voor B2C, B2B of een combinatie daarvan, op lokaal, regionaal en wereldwijde schaal.

Op zoek naar een bureau voor jouw campagnestrategie?

Michel (Founder & Merkstrateeg) adviseert je graag over de juiste campagnestrategie