One Shoe (part of iO)

Campagnes

Creatieve campagnes met impact

Op zoek naar een campagne die het verschil maakt? Wij vertalen jouw merk- of communicatiestrategie naar een spraakmakende, impactvolle campagne die inspireert, bewustmaakt en aanzet tot actie. Online en offline, met duidelijke meetbare doelen!

Interesse? Neem contact op.
Creatieve campagnes

Raak je doelgroep, op het juiste moment

Iedere campagne vraagt om een andere aanpak. Daarom verdiept ons team van merkstrategen, creatieven en user experience designers zich eerst in jullie wensen en ambities. We brengen de beweegredenen en het gedrag van de doelgroep in kaart, creëren een pakkend concept en integreren dat in een ijzersterke campagne.

We houden van concrete, meetbare doelen en zorgen voor een campagnestrategie waar online, offline, digitaal en print elkaar versterken.

Gerelateerd werk

Onze campagnes

Co-creatie

Co-creatie

Per opdracht bekijken we wie van onze 45 specialisten - op het gebied van merkstrategie, digitale strategie, UX, design, creatie en development - het beste bij de opdracht past. We werken graag in co-creatie met de opdrachtgever, zodat we samen kunnen werken aan het succes van de campagne.

Agile Marketing

Agile Marketing

Campagnes kunnen effectief renderen doordat we Agile werken. We optimaliseren de campagne continu op basis van voortschrijdend inzicht en resultaatmetingen.

Mediastrategie

Mediastrategie

In een versnipperd medialandschap is het de kunst om de juiste keuzes te maken. We definiëren een heldere mediastrategie die richting geeft, doelstellingen overtreft en een merk laat groeien

Touchpoint management

Touchpoint management

We begrijpen dat in een multi-channel landschap ieder kanaal zijn eigen aanpak verdient. Daarom zorgen we voor een eenduidig beeld en een heldere tone-of-voice door alle kanalen heen. We zorgen dat je de klant tijdens zijn of haar customer journey niet verliest, houden de grote lijn in het vizier en hebben aandacht voor de micromomenten.

Award-winning

Award-winning

Dat we succesvolle projecten ontwikkelen, horen we natuurlijk het liefst van onze klanten. Dat we ook vele prijzen winnen, zoals de Communicator Award voor My DHL Parcel en de Digital Communications award voor Thuisarts.nl, daar zijn we vooral heel trots op!

Een greep uit onze klanten

Spraakmakende concepten en campagnes voor merken waar we trots op zijn!

  • Kieskeurig
  • ING
  • ibulb
  • Shell livewire
  • Makelaarsland
  • Kinepolis

Op zoek naar een bureau voor jouw volgende campagne?

Michel (Oprichter & Merkstrateeg) weet alles over succesvolle campagnes