One Shoe logo

Campagnes

Online en offline campagnes voor een unieke merkbeleving

Wij vertalen de merk- of communicatiestrategie naar spraakmakende campagnes. Online en offline: altijd op zoek naar de beste combinatie!

Interesse? Neem contact op.
Campagnes met impact

Raak je doelgroep

Iedere customer journey vraagt om een aparte aanpak. De optimale campagne versterkt de mogelijkheden om je doelgroep op het juiste moment te raken. Wij geloven dat de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print een versterkend effect heeft.

"Met de juiste aandacht en focus kan iedere campagne een succes worden!"

Jeroen, Business Consultant

Onze campagnes

Online advertising

Online advertising

Online advertising, oftewel ad campagnes, zijn de oudste vorm van adverteren op het internet. De juiste combinatie van de content en inzet speelt een belangrijke rol in de customer journey en biedt meerwaarde op het gebied van awareness als conversie.

Social media campagnes

Social media campagnes

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. De mogelijkheden voor content inzet zorgen ervoor dat Social Media campagnes de manier zijn om je doelgroep te bereiken. Zowel B2C als B2B zijn eenvoudig en doeltreffend te bereiken.

SEO & SEA

SEO & SEA

Google neemt een belangrijke plaats in binnen ons online gedrag. Vindbaarheid is voor veel merken essentieel. Het inrichten van SEO en SEA biedt kansen die volledig benut moeten worden. Een meerwaarde voor ieder merk.

Radio- en TV-Commercials

Radio- en TV-Commercials

Radio- en tv-commercials zijn de traditionele manier om een grote doelgroep te bereiken. Met de opkomst van Video On Demand is de inzet ervan uitgebreid. De juiste content bij de gewenste doelgroep biedt voor ieder merk kansen.

Outdoor advertising

Outdoor advertising

Outdoor reclame is het medium om op meerdere plekken dicht bij je doelgroep zichtbaar te zijn. De opkomst van digitale schermen langs de snelweg, in winkelstraten, maar ook sportclubs zorgt voor nieuwe mogelijkheden om een boodschap over te brengen.

Print

Print

Een advertentie in tijdschrift, krant of flyer vervult nog steeds een belangrijke rol in de customer journey. In combinatie met een online of social media campagne een heel krachtige manier om je merk te positioneren.

Een greep uit onze klanten

Spraakmakende concepten en campagnes voor merken waar we trots op zijn!

Sterke campagnes

Op basis van de customer journey

De basis van een succesvolle campagne ligt in het kennen van de customer journey van de doelgroep. Waar liggen mogelijkheden om impact te maken? Welke touchpoints (contactmomenten) bieden kansen?

We duiken in de beweegredenen van je doelgroep, brengen hun gedrag in kaart, creëren passende content en integreren deze in een sterke campagne.


Benieuwd wat wij voor je merk kunnen doen?

Michel weet alles over campagnes


Meer Campagnes

Gerelateerd werk