One Shoe (part of iO)

Communicatie strategie

One Shoe is een geïntegreerd communicatiebureau met strategische blik

Wil je nieuwe doelgroepen aanspreken of bestaande doelgroepen in beweging krijgen? Retentie verbeteren? Of een nieuwe dienst/product lanceren? Samen ontwikkelen we een krachtige communicatiestrategie: de basis voor het behalen van jouw doelstellingen. 

Interesse? Neem contact op.
Boodschappen, middelen en kanalen

Communicatiebureau met strategische blik

Zonder strategie geen resultaat. Een goede communicatiestrategie brengt 'inside out' (wat willen wij vertellen) en 'outside in' (tegen wie praten we, wanneer doen we dat, en waar is die persoon ontvankelijk voor) bij elkaar. Aan ons als communicatiebureau de taak om dit voor je inzichtelijk én 'actionable' krijgen. Daarvoor hebben we een heldere en eenduidige aanpak ontwikkeld: Het Communicatiehuis.

Een greep uit onze klanten

Spraakmakende communicatiestrategieën, concepten en campagnes voor merken waar we trots op zijn!

  • Kieskeurig
  • ING
  • ibulb
  • Shell livewire
  • Makelaarsland
  • Kinepolis

In 3 stappen een sterke communicatiestrategie:

Communicatieanalyse

Communicatieanalyse

We starten met een analyse van de bedrijfs- en communicatiedoelstellingen: wat moet er gebeuren? Wanneer hebben we succes? Van daaruit kijken we naar de beoogde boodschappen, middelen en kanalen.

Communicatiehuis

Communicatiehuis

Op basis van de merkeigenschappen bepalen we in de Workshop Communicatiehuis de primaire en secundaire communicatie- boodschappen. Die verstevigen we met ondersteunend bewijs, en vervolgens maken we concreet welke boodschappen bij welk middel/kanaal horen. 

Communicatiemanifest

Communicatiemanifest

De uitkomst van de Workshop Communicatiehuis is een communicatiemanifest: een overzichtelijke 'one pager' die als vuistregel geldt voor alle te ontwikkelen communicatie.

Boek nu de workshop Communicatiehuis!

De workshop Communicatiehuis is een mooie gelegenheid om je communicatie in een ander licht te bezien. Tijdens de workshop zorgen onze vakinhoudelijke specialisten ervoor dat we twee dingen samenbrengen:

  • Een consistente merkboodschap
  • Een logische spreiding van je boodschappen over de kanalen en contactmomenten heen.

We maken scherp waar je organisatie voor staat en wie je via welk kanaal bereikt. Na afloop van de workshop heb je een sterk fundament waarmee je verschillende uitingen op een logische manier op elkaar aan laat sluiten en een sterk merk neerzet!

Gerelateerd werk

Een sterke communicatiestrategie is de basis voor succes

Van een consistentere merkervaring tot verbeterde conversie of tot het aanboren van nieuwe markten. Als ervaren communicatie- bureau garanderen we je een sterk Communicatiehuis dat het fundament vormt voor je langetermijnstrategie.

Van strategie naar actie!

Als strategisch communicatiebureau kijken we verder dan alleen de strategie. Wil je direct in actie komen en de communicatiestrategie doorvertalen? Check dan ook eens: creatief conceptontwikkeling, campagnestrategie, digitale oplossingen en campagnes.

Op zoek naar een strategisch communicatiebureau?

Michel (Oprichter & Merkstrateeg) adviseert je graag over een krachtige communicatiestrategie