One Shoe (part of iO)

Conversie optimalisatie

Verbeter de conversieratio voor meer succes

Of je organisatie nou wel of geen commerciële doelstellingen heeft: op elke website of app kun je iets regelen of doen. Van het lezen van content, het invullen van een formulier, registreren of bestellen van een product. En dat wil je natuurlijk perfect ondersteunen. En verbeteren. Met conversie optimalisatie nemen we obstakels weg en maken we het je bezoekers zo makkelijk mogelijk om hun doelen te bereiken.

Interesse? Neem contact op.
Structureel meten, optimaliseren en evalueren

Conversie optimalisatie

Hoeveel bezoekers (traffic) trekt je website, en hoeveel resultaat (conversie) levert dat je op? Met onze analytics dashboards geven we je inzicht in de werking van je website of app, maar met conversie optimalisatie testen we manieren om het nóg beter te laten presteren. Ontdek zo of een aanpassing in paginaopbouw meer time on page oplevert. Of een verandering in button kleur meer contactaanvragen!

Krijg inzicht in het succes van je website of app:

  • Weet wat werkt door te testen

  • Doe veel kennis op met kleine experimenten
  • 
Voer verbeteringen door op basis van data

Verbeter de conversieratio voor meer succes

A/B-tests

A/B-tests

Met experimenten leggen we verschillende varianten voor aan bezoekers. Zo ontdekken we hoe keuzes in content en design het gedrag beïnvloeden.

Einde discussie

Einde discussie

Zoveel mensen, zoveel meningen. Met een A/B-test zijn eindeloze discussies niet meer nodig: je laat de data bepalen wat wel en wat niet werkt.

Optimaliseren

Optimaliseren

De variatie met de hoogste conversie geeft inzicht in wat werkt. Dit implementeren we direct óf is het startpunt voor een vervolgtest

Stap voor stap naar een verbeterde conversieratio

Workshop

Tijdens de workshop bepalen we de doelen van je site of app - of scherpen we deze aan. Samen kijken we hoe we deze meetbaar kunnen maken en waar we op voorhand al verbeterkansen zien.

Testen

We richten de tests in met behulp van tools als Visual Website Optimizer, Optimizely of Google Optimize. En dan is het afwachten! 

Variaties ontwerpen

Voor elke test maken we - op basis van de aannames - verschillende varianten. Hierin werken onze digital designer en copywriter nauw samen.

Meten en verbeteren

De resultaten van elke test bespreken we - en de verkregen inzichten implementeren we zo snel mogelijk. We starten direct met de volgende test.

c

Benieuwd wat wij voor je organisatie kunnen doen?

David weet alles over analytics & conversie optimalisatie!